Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Holocaustul Roşu, set 3 volume

Mai multe imagini

Holocaustul Roşu, set 3 volume

Rezumat: Cartea Holocaustul rosu este rezultatul unor cercetari personale, care, prin sagacitatea lor, neconventionala astazi, îl marcheaza pe oricare cititor. Pe data de 7 septembrie 2006, Florin Matrescu, împreuna cu alti intelectuali români, a realizat la Cluj un autentic proces al comunismului, actiune care, din nefericire, nu s-a bucurat de atentia cuvenita din partea presei. Pentru cuprinsul celor trei volume consultaţi galeria foto alăturată.
Autor(i) Florin Mătrescu
Editura Irecson
An Aparitie 2008
Nr. Pagini 1432
Limba Română
Dimensiuni (mm) 165 x 235 x 30
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 2.0500
Cod Produs IRE-9789737694393
99,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Seturi : : Istorie :

Descriere Detaliată

Avansand cifre inedite si monstruoase ale carnagiului comunist (sintagma Holocaustul rosu fiind folosita pentru prima oara in literatura consacrata acestei teme) si oferind un model original de analiza, inatacabil istoric si comprehensibil al experimentului comunist (cu cele sase componente: teoreticieni, experimentatori, executanti, victime, colaboratori, profitori), autorul ofera o noua sansa de a putea percepe cat mai realist lumea trecuta si actuala (celor ce nu au citit editiile precedente) sau de consolidare si innoire a cunostintelor despre acest masacru unic in istoria secolului al XX-lea si a omenirii. Extrem de interesante si antrenante sunt sectiunile din addenda dedicate neociocoimii rosii, Procesului moral al comunismului, Raportul lui Matrescu, etc.

 

Benefice pentru toti romanii, indiferent de gradul de cunostinte in acest lugubru si ocultat capitol de istorie, editia revizuita a Holocaustului rosu si addenda ce o insoteste si o completeaza in mod organic ofera un lucid indreptar in directionarea opiniilor politice la scrutinul politic asteptat in toamna, conduita decisiva pentru progresul tarii sau dimpotriva, consolidarea restauratiei comuniste.

 

Credem totodată că această lucrare istorică de excepţie îşi va găsi cândva locul în bibliografia obligatorie a multor facultăţi (politologice, jurnalistice). Ne exprimăm speranţa că în lectura oricărui intelectual român ce se respectă "Raportul Mătrescu" va înlocui "Raportul Tismăneanu", iar texte selecţionate din această carte vor putea fi citite în viitoarele manuale de istorie, concepute spre a servi adevărul şi interesul neamului românesc.

 

Citiţi şi un Dialog cu dr. Florin Matrescu, autorul cartii “Holocaustul Rosu”.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes