Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Înfruntând diavolul și vrajitoria

Mai multe imagini

Înfruntând diavolul și vrajitoria

Rezumat: Despre vrajitoare, senatorul George Pruteanu spunea: "Ma mir, de la aceasta tribuna, ca Biserica Ortodoxa nu este mai vehementa in infierarea, in blestemarea si in... n-am sa spun cenzurarea, dar in contrabalansarea acestor elucubratii ticaloase care se propaga de catre niste persoane - ca sa le spun eufemistic nepricopsite, niste neispravite - care vin si, cu un tupeu jegos, pretind ca se substituie providentei, transcendentei, Mantuitorului, ca ele iti pot aduce inapoi soţul fugit sau dragostea pierduta, sau iti pot calauzi destinul pe o poteca mai luminoasa". Mirarea senatorului este justificata in masura in care propaganda pe care mass-media o face vrajitoarelor si vrajitoriei prinde puteri din ce in ce mai mari. Dar, oricat de puternica ar fi aceasta propaganda, Biserica nu tace. Pozitia ei, chiar daca este trecuta sub tacere de mass-media, este primita cu incredere de catre toti cei care vor sa se mantuiasca. Asa cum este primita si invatatura despre scrierile ratacite, intre care Talismanul a facut atat de multe victime... (Editorul)
Autor(i) Vasiliu Bacoiani, arhim.
Editura Egumenita
An Aparitie 2004
Nr. Pagini 140
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130 x 200 x 7
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.1360
Cod Produs EGU-973795243X
4,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Povățuiri Duhovnicești :

Descriere Detaliată

Prolog Un proverb grecesc zice cã: Diavolul are multe picioare. El o poate lua pe multe cãi, dintre care unele sunt foarte dureroase. De aceea, este cât se poate de capabil sã te prindã în orice moment. Mediumi, ocultism, astrologie s.a.m.d. sunt cãi pe care diavolul calcã. Cum si de ce, vom încerca sã aflãm acum.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes