Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Întamplări cutremuratoare. Întamplări de folos

Mai multe imagini

Întamplări cutremuratoare. Întamplări de folos

Rezumat: Poate ca in timp ce cititorul va citi paginile urmatoare, in unele momente se va cutremura de frica si teama.Fie ca aceasta cutremurare sa constituie semnul unei schimbari sufletesti si cauza unei lupte duhovnicesti mai intense .
Editura Egumenita
An Aparitie 2004
Nr. Pagini 125
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130 x 200 x 7
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.1330
Cod Produs EGU-9737952405
4,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Minuni : : Jurnale, Mărturii, Marturisiri :

Descriere Detaliată

.. în cele din urmă şi-a ridicat privirea în înălţime, a văzut iarăşi cerul la fel cum îl văzuse şi mai înainte. L-a văzut şi pe Iisus, plin de milă pentru cele ce se întâmplau, ridicându-Se de pe tronul Său ceresc, coborând până la cei doi oameni şi oferindu-le preţioasa Lui mână în ajutor. Au alergat şi îngerii să ajute. Atunci Iisus şi-a întins cealaltă mână şi i-a spus lui Carp: - Loveşte-mă pe Mine, deci! Căci sunt gata să pătimesc din nou, şi de multe ori chiar, pentru mântuirea oamenilor! Şi o voi face cu bucurie, dacă prin asta ceilalţi nu vor mai păcătui. Dar ai grijă, nu cumva aşezarea ta împreună cu Dumnezeu şi cu îngerii cei buni şi de oameni iubitori să fie schimbată pe drept cu aşezarea în prăpastie, împreună cu şerpii! Iată un exemplu înfricoşător, dragii mei, pentru cei care se mânie pe fraţii lor sub pretextul evlaviei. Căci dacă însuşi Stăpânul Hristos ameninţă cu o asemenea pedeapsă pe cei care cu dreptate se supără pentru greşelile fraţilor lor şi se mânie pe ei, cu atât mai sever vor fi pedepsiţi cei care pe nedrept şi fără judecată se mânie, îi clevetesc şi îi blestemă pe fraţii lor "pentru care Hristos S-a răstignit".

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes