Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Istoria creştină generală (set 2 volume)

Mai multe imagini

Istoria creştină generală (set 2 volume)

Rezumat: Pe parcursul celor două volume, autorul caută să ne pună în temă cu evenimentele cele mai importante prin care a trecut Biserica creştină în decursul timpului.
Autor(i) Pr. Prof. Dr. Vasile Muntean
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2008
Nr. Pagini 844
Limba Română
Dimensiuni (mm) 145 x 204 x 35
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.8260
Cod Produs IBM-9789736161148
66,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Seturi : : Istorie :

Descriere Detaliată

Aceste două volume apar ca urmare şi completare a celorlalte lucrări publicate până acum în domeniul Istoriei Bisericeşti Universale. 
Pe parcursul celor două volume, autorul caută să ne pună în temă cu evenimentele cele mai importante prin care a trecut Biserica creştină în decursul timpului...
 Stilul lucrării este cursiv, fraza bine închegată, iar evenimentele istorice sunt descrise în mod sistematic şi cronologic, motiv pentru care lucrarea este uşor accesibilă cititorului. din Cuvântul înainte al PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Ţinând seamă, evident, de manualul universitar Istoria Bisericească Universală din 1956 şi de cel din anii 1987/1993, ultimul apărut sub semnătura foştilor mei dascăli, regretaţii preoţi profesori Ioan Rămureanu (Pulpea), Milan Şesan şi Teodor Bodogae, m-am străduit să aduc informaţia şi bibliografia la zi, să ofer - unde a fost cazul, pe lângă unele comprimări justificabile (spre a se încadra materialul în noua structură a învăţământului teologic) - şi suficiente detalii suplimentare, implicit precizările ce se impuneau, fiind stimulat în acest sens de progresul studiilor istorice şi teologice de la noi ori de peste hotare.
Autorul

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes