Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Jurnal duhovnicesc. Mostenirea Batranilor Athoniti

Mai multe imagini

Jurnal duhovnicesc. Mostenirea Batranilor Athoniti

Rezumat: Fericitul intru pomenire parinte al nostru, arhimandritul Heruvim, ne-a lasat mostenire, inainte de a se muta de la cele vremelnice la cele vesnice, o minunata comoara duhovniceasca, amintirile sale de la Sfantul Munte, pe care abia a apucat sa le duca la bun sfarsit inaintea adormirii sale.
Autor(i) Arhimandrit Heruvim Karambelas
Editura Sophia
An Aparitie 2004
Nr. Pagini 248
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130x200x11
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2120
Cod Produs SOPH-9737740106
12,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Jurnale, Mărturii, Marturisiri :

Descriere Detaliată

Jurnalul duhovnicesc al Arhimandritului Heruvim reprezinta mostenirea sa, o minunata comoara duhovniceasca: amintirile de la Sfantul Munte. Desi a stat putin la Sfantul Munte, desi avea o varsta frageda, parintele Heruvim a adunat si a pastrat inlauntrul sau tot ceea ce l-au invatat Batranii athoniti: adevarata viata si gandire monahala."Am plecat un copil de douazeci si doi de ani de la Sfantul Munte. Singurul lucru pentru care m-am straduit a fost sa pastrez ca pe o nepretuita mostenire tot ce m-au invatat Batraniii mei... Multumesc lui Dumnezeu ca la cei saizeci de ani ai mei inca mai propovaduiesc ceea ce m-au invatat Batranul Grigorie, parintele Ioachim si toti cei pe care i-am pomenit in aceste amintiri ale mele. Sa-i aiba bunul Dumnezeu in paza Sa, si sa mijloceasca si pentru noi. Cred ca cea mai mare binecuvantare pe care am primit-o in viata mea este mostenirea pe care mi-a lasat-o Batranii: adevarata viata si gandire monahala..." 

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes