Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Jurnalul unui preot rus

Mai multe imagini

Jurnalul unui preot rus

Rezumat: Cartea de față invită cititorul să-și hrănească sufletul edificându-se din bogatele și amănunțitele analize ale diferitelor teme de interes general abordate de Pr. Alexander.
Notițele care formează materialul acestei cărți au fost scrise, în mare parte fără gând de publicare, între anii 1920-1930 de către un preot rus care a trăit în Franța. Autorul lor, Pr. Alexander Elchaninov, posedă haruri rare de profesor și îndrumător spiritual. Notițele lui, adunate și editate de către soția sa, după moartea sa în 1934, și care au cunoscut deja mai multe ediții rusești, aduc dovezi ample ale acestor haruri.
Autor(i) Pr. Alexander Elchaninov
Editura Ecclesiast
An Aparitie 2011
Nr. Pagini 206
Limba Română
Dimensiuni (mm) 457 x 257 x 10
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2410
Cod Produs ECC-9786069286050
17,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Jurnale, Mărturii, Marturisiri :

Descriere Detaliată

Această carte se dovedește a fi de o valoare deosebită pentru oamenii din ziua de azi care au venit de la viața laică la religie și la Biserică: pentru că însuși Părintele Elchaninov a venit la preoție prin porțile culturii laice, după mulți ani de muncă educativă și socială, în care a trăit el a trăit din plin tensiunile și dificultățile destinului tragic al Rusiei. Anexander Elchaninov a aparținut unei familii de o lungă tradiție militară. Întemeietor al neamului, un cavaler pe nume Alendrok, a venit din Lituania în secolul al XV-lea, intrând în serviciul prințului de Moscova, Vasile II (1425-1462).

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes