Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Lacrima si har. Preotul martir Constantin Sarbu

Mai multe imagini

Lacrima si har. Preotul martir Constantin Sarbu

Rezumat: Viaţa şi învăţăturile Părintelui Constantin Sârbu, adunate în cartea de faţă, sunt un îndreptar preţios astăzi, când creştinilor li se cere din nou examenul credinţei şi al mărturisirii creştine.
Autor(i) Editie ingrijita la Manastirea Deaconesti
Editura Bonifaciu
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 216
Limba Română
Dimensiuni (mm) 168x168x5
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2990
Cod Produs LACRSIHARCONSTSARBU
9,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți :

Descriere Detaliată

Cartea zugrăveşte chipul aureolat de sfinţenie al Părintelui Constantin Sârbu, unul dintre sutele de preoţi martiri din timpul regimului comunist. Viaţa lui, urzită din lacrimi şi har, a fost o jertfă neîncetată pentru Dumnezeu şi semeni. Condamnat în 1954 la 8 ani de închisoare, a trecut prin Jilava, Aiud şi Gherla, primind şi 2 ani de domiciliu obligatoriu în Bărăgan. Eliberat în 1964, a fost numit paroh la Biserica Sapienţei din Bucureşti, pe care a transformat-o în scurt timp într-o adevărată oază de credinţă şi mărturisire în mijlocul deşertului comunist. Iritată, Securitatea i-a înscenat Părintelui o moarte „umanitară”, la 23 octombrie 1975. Duhul Părintelui a rămas însă viu şi lucrător prin fiii săi duhovniceşti, prin predicile şi sfaturile sale pline de înţelepciune şi har.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.

Parerile celor care au folosit acest produs

  1. o carte de căpătâi pentru fiecare creştin! Recenzie scrisa de Ecaterina Luţişina
    Pret
    Valoare
    Calitate

    Recomand cu mare căldură citirea acestei cărţi, care transmite cu adevărat lacrimile pătimirilor, dar şi harul cu care a fost înzestrat preotul martir Constantin Sârbu. Uşoară în citire, ea este o relatare a vieţii jertfite pe altarul preoţiei, de aceea cred că oricare student teolog care vrea să păşească pe această cale trebuie să citească cartea. (Publicat pe 18.03.2012)


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes