Skip to Store Area:

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cum livrăm produsele comandate pe PublicațiiOrtodoxe.ro

Livrare prin Poșta Română cu plata ramburs

Tariful pentru un colet livrat prin Poșta Română cu plata ramburs este de 13 lei (primul kg), la care se adaugă câte 2.5 lei / kg suplimentar. Acest tarif include costul rambursului, costul transportului si ambalajul.

Livrarea se face, de obicei, în 3-5 zile lucrătoare.

La sosirea coletului în localitatea dvs. Poșta trimite un aviz la domiciliu, urmând să vă prezentați în termen de maxim 10 zile să ridicați coletul. Tot la poștă veți achita valoarea rambursului. Atenție! Poșta Română poate percepe un tarif suplimentar în cazul în care nu vă prezentați în primele 3 zile de la primirea avizului. Dacă nu primiți avizul puteți merge în 5-6 zile de la expedierea comenzii să întrebați de colet la oficiul poștal de care aparțineți. Dacă vă trebuie numărul de prezentare puteți să ne sunați la 0741-483.425 pentru a-l afla.

Mergi sus

International

Expediem colete doar in spatiul UE, prin firma Atlassib si Republica Moldova, prin colaboratorii nostri din Chisinau. Contactati-ne pentru detalii.

Mergi sus

Pentru alte informații despre livrare vă rugăm să ne contactați.

Mergi sus