Skip to Store Area:

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Livrări în Republica Moldova

Puteti comanda carti si in Republica Moldova, dar predarea coletului si achitarea cartilor se va face doar in Chisinau. Dupa expedierea cartilor in Moldova veti fi contactat de catre unul din colaboratorii nostri pentru a stabili un loc de intalnire.

Daca valoarea comenzii este mai mica decat echivalentul a 500 lei romanesti (RON), achitarea se va face doar cu cardul. Daca plasati o comanda mai mare de 500 lei romanesti puteti sa o achitati integral cu cardul bancar sau sa o achitati cu numerar (cash) colaboratorului nostru.

Timpul cat trebuie sa asteptati pana la primirea cartilor variaza de la 3 la 21 zile, in functie de numarul comenzilor primite din Moldova. Nu expediem comenzi decat cand valoarea cumulata a acestora depaseste suma de 500 RON.

Onoram si comenzi de carti ortodoxe de pe alte site-uri romanesti, dar valoarea acestor carti creste cu 30%, la care se adauga taxele de transport de la fiecare magazin in parte (10-25 RON / transport). Achitarea lor se va face integral in avans, prin Smith & Smith / Victoria Bank, Paypal sau transfer bancar direct. Comisionul transferului il platiti tot dvs. Daca doriti mai multe detalii va rugam sa ne scrieti la adresa comenzi [at] publicatiiortodoxe.ro.