Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Manifest pentru pastrarea tineretii

Mai multe imagini

Manifest pentru pastrarea tineretii

Rezumat: Citind cartea de faţã, tinerii pot gãsi rãspunsuri. Rãspunsuri care, poate, se regãsesc şi în alte cãrţi. Dar ceea ce şocheazã, pur şi simplu, este inima din care sunt scrise aceste rãspunsuri. O inimã plinã de iubire, o inimã magnetizatã, care îi atrage pe tineri mai mult chiar decât rãspunsurile de mare folos pe care le pot citi aici…
Autor(i) Monahul Paulin Iluca
Editura Egumenita
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 200
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130 x 200 x 10
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2040
Cod Produs EGU-9786065500174
8,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Teologie Contemporană : : Psihoterapie Ortodoxă :

Descriere Detaliată

Vrem sau nu, ne place sau nu, tinerii de astãzi se aflã într-o crizã sufleteascã din ce în ce mai accentuatã. Unul dintre motive este şi faptul cã din ce în ce mai puţini oameni reuşesc sã dea rãspunsuri la întrebãrile tinerilor, sã fie aproape de frãmântãrile acestora. Pãrintele Paulin este un monah tânãr care reuşeşte sã facã operaţii pe cordul deschis al inimii de tânãr, al inimii însetate de adevãr, de frumuseţe, de iubire, al inimii dezamãgite de oferta sufocantã a patimilor acestei lumi. Cartea de faţã conţine câteva epistole - O nouã scrisoare cãtre Iisus Hristos, Scrisoare de pe treptele unei discoteci, Scrisoare cãtre cel ce nu-şi mai înţelege muzica, Scrisoare împotriva pierderii credinţei, Scrisoare cãtre o inimã creştinã dãruitã unui musulman şi Scrisoare cãtre un copil care se masturbeazã. Aceste scrisori, scrise de un prieten şi de un frate puţin mai mare, au ca motor faptul cã autorul a fost – nu pentru multã vreme – profesor de religie. Întâlnirea lui cu elevii a fost o poveste de dragoste care eclipseazã multe dintre poveştile de iubire prezentate de micul ecran. (Chiar, oare cine ar face azi un film despre iubirea dintre un duhovnic şi ucenicii sãi, sau dintre un profesor de religie şi cei pe care i-a îndrumat spre Bisericã, spre Hristos?)

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes