Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Mic tratat de iubire urmat de alte iubitoare studii şi eseuri

Mai multe imagini

Mic tratat de iubire urmat de alte iubitoare studii şi eseuri

Rezumat: Acestă lucrare este o antologie de eseuri a căror titluri aparent nu transmit nimic comun, dar care toate au ca temă fundamentală iubirea.
Editura Doxologia
An Aparitie 2012
Nr. Pagini 458
Limba Română
Dimensiuni (mm) 165 x 225 x 22
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 0.6350
Cod Produs DOX-9786068278223
29,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Altele :

Descriere Detaliată

"Mic tratat de iubire urmat de alte iubitoare studii şi eseuri" este titlul celei mai recente cărţi a lui Costion Nicolescu, etnolog, teolog, publicist. Fără a dezvălui taina culcuşită în acest tratat, ce se cere descoperită personal, de fiecare dintre noi, filă cu filă, redăm câteva rânduri din micul tratat: "Tinereţea m-a fascinat întotdeauna. Şi nu numai acum, pentru că am înaintat în vârstă, ci efectiv întotdeauna m-a fascinat tinereţea în sine. Nu doar pentru că este un stadiu de maximă potenţialitate a omului, care dă naştere unor adevărate explozii de energii creatoare, ci pentru că am văzut totdeauna în ea şi un miracol al lui Dumnezeu. Dumnezeu l-a creat pe Adam tânăr, nici copil, nici bătrân. Deci starea primordială a omului era de tinereţe, chiar dacă încă de pruncie spirituală. Tinereţea este legată în mod fundamental de iubire şi frumuseţe. Marea poezie de iubire a lumii, inclusiv poezia biblică (Cântarea Cântărilor), se referă la tinereţe şi la această etapă din viaţa omului. De asemenea, frumuseţea este un atribut fundamental şi este tonic să te uiţi la tineri şi să le vezi chipurile exprimând frumuseţea lui Dumnezeu, de multe ori fără ca ei să-şi dea seama sau alteori denaturându-i sensul. Trebuie să învăţăm să vedem frumuseţea, să o primim, să o preţuim, dar nu numai atât, ci şi să o folosim ca atare".

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes