Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Mijloace Practice de pregătire pentru Liturghie și împărtășire

Mai multe imagini

Mijloace Practice de pregătire pentru Liturghie și împărtășire

Rezumat: CD audio care cuprinde un interviu cu Părintele Dionisie Ignat, duhovnicul Mănăstirii „Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul” de la Albac, realizat de Părintele Sabin Vodă.
Mediu Stocare CD
Continut Audio
Autor(i) Dionisie Ignat, Pr.
Colectie Convorbiri Duhovnicești
An Aparitie 2011
Limba Română
Diametru Disc 12 cm
Dimensiuni (mm) 140 x 123 x 11
Carcasa Plastic
Greutate (kg) 0.0750
Cod Produs REI-201211301744
19,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Multimedia : : CD : : Interviuri, Cuvinte de Folos :

Descriere Detaliată

Dialogul cuprinde teme esenţiale legate de înţelegerea rostului Sfintei Liturghii în viaţa noastră, de felul în care să ne pregătim pentru Liturghie şi cum să participăm deplin împărtăşindu-ne cu Trupul şi Sângele Domnului. Sfânta Liturghie este cea mai importantă slujbă a Bisericii, este locul în care pâinea şi vinul se preschimbă în Trupul şi Sângele Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Liturghia este „bucătăria” în care se pregăteşte mâncarea pentru viaţa veşnică, zice Părintele Dionisie Ignat în acest interviu: „În Liturghie, prin împărtăşanie, ni se face o infuzie de viaţă veşnică, începem să ne înveşnicim.”
Spovedania, postul, cateheza şi rugăciunea trebuie să stea la baza pregătirii noastre pentru Liturghie şi pentru Împărtăşanie, continuă Părintele Dionisie de la Albac.
„Cei care postesc miercurea şi vinerea, care ţin cele patru posturi integral şi care nu sunt certaţi cu nimeni – şi au binecuvântarea duhovnicului – se pot împărtăşi în fiecare duminică, fără să mai fie nevoie să postească în plus”, ne învaţă Părintele Dionisie.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes