Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Mineiul pe August

Mai multe imagini

Mineiul pe August

Rezumat: "Cuprinzând rânduiala slujbelor bisericeşti alcătuite în cinstea sfinţilor şi a sărbătorilor din luna august, cartea de faţă se arată ca o revărsare de bună mireasmă duhovnicească a imnelor de laudă cu care Biserica a încununat nevoinţele pilduitoare ale celor ce au bineplăcut lui Dumnezeu, precum şi a cântărilor de preamărire cu care a împodobit unele mari praznice, cinstite cu aleasă bucurie de întreaga creştinătate dreptmăritoare.”
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2003
Nr. Pagini 404
Limba Română
Dimensiuni (mm) 224 x 305 x 21
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 1.0750
Cod Produs IBM-9739332889
66,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Cărți de Cult :

Descriere Detaliată

Dintre sărbătorile mai importante se remarcă în prima zi a lunii august se sărbătoreşte descoperirea Cinstitei şi de-viaţă-făcătoarei Cruci, în ziua a şasea este sărbătoarea Schimbării la Faţă a Domnului, în ziua a 15-a sărbătoarea Adormirii Preasfintei Stăpânei Născătoare de Dumnezeu, în ziua a 29-a se pomeneşte Tăierea cinstitutului cap al Sfântului măritului Prooroc, Înaintemărgător şi Botezător Ioan.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes