Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Mineiul pe Iunie

Mai multe imagini

Mineiul pe Iunie

Rezumat: Lucrarea de faţă cuprinde rânduiala slujbelor bisericeşti alcătuite în cinstea sfinţilor şi a sărbătorilor din luna iunie.
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2012
Nr. Pagini 440
Limba Română
Dimensiuni (mm) 220 x 305 x 25
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 1.1850
Cod Produs IBM-9789736161971
99,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți de Cult :

Descriere Detaliată

Ediţia de faţă a Mineiului pe Iunie este una atent revizuită şi consistent îmbunătăţită. În acest sens menţionăm introducerea Slujbelor Sfinţilor Români, Sinaxarele la Sfinţii români care nu au slujbă. Textul a beneficiat de o îndreptare tipiconală, dar şi stilistică, a Slujbelor Sfintilor Români, în mod special a celei închinate Sfântului Ierarh Niceta, Episcopul Remesianei. Importantă şi foarte utilă este inserarea în această ediie a unei "Învăţături de Tipic", despre modul cum se cântă Slujbele Sfinţilor cu prăznuire în zilele acestei luni, precum şi îndreptarea, din punct de vedere tipiconal, a tuturor Slujbelor din această lună a anului, ţinând cont că ele se pot situa în perioada Penticostarului.
Diortosirea textului prin îndepărtarea arhaismelor devenite greu accesibile înţelegerii obişnuite, actualizarea datelor istorice şi a numelor cuprinse în Sinaxare, oferă acestei ediţii a Mineiului pe Iunie un necesar echilibru stilistic, iar celor ce se apleacă deasupra lui, o mai uşoară şi mai folositoare înţelegere a conţinutului său.00

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes