Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Minuni ale Sfinților Îngeri

Minuni ale Sfinților Îngeri

Rezumat:

Cartea de față adună 89 povestiri cu și despre îngeri, adunate din  Sfânta Scriptură, din sinaxare şi paterice, sau din istoricul diferitelor mănăstiri şi biserici închinate sfinţilor Arhangheli, precum şi din povestiri contemporane adunate din Sfântul Munte şi din alte surse. În plus, găsim informații despre crearea îngerilor, timpul creației, felul în care au fost creați, scopul creării lor, trăsăturile caracteristice, și multe altele.

Editura Egumenita
An Aparitie 2012
Nr. Pagini 248
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130 x 200 x 10
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2100
Cod Produs EGU-9786065500785
8,40 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Minuni : : Tâlcuiri și Cateheze :

Descriere Detaliată

Cine sunt îngerii? Când şi de ce au fost ei creaţi? Care este firea lor? Care este lucrarea pe care o împlinesc şi care este legătura lor cu oamenii?

La aceste întrebări, Biserica, prin învăţătura Sfinţilor Părinţi, dar şi prin experienţele sfinţilor noştri de-a lungul timpului, ne oferă o serie de răs-punsuri, folositoare şi suficiente pentru mântuirea noastră, deşi nesatisfăcătoare pentru curiozitatea unora dintre noi. O parte din tainele sfinţilor îngeri ne sunt dezvăluite, altele sunt lăsate spre a fi desco-perite în viaţa viitoare.

Volumul de faţă este o colecţie de povestiri ce prezintă arătări şi minuni ale sfinţilor îngeri, extrase din  Sfânta Scriptură, din sinaxare şi paterice şi din istoricul diferitelor mănăstiri şi biserici închinate sfinţilor Arhangheli, precum şi din povestiri contemporane adunate din Sfântul Munte şi din alte surse.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes