Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Să nu ne răzbunați! Mărturii despre suferințele românilor din Basarabia

Mai multe imagini

Să nu ne răzbunați! Mărturii despre suferințele românilor din Basarabia

Rezumat:

Primul volum dintr-o serie de 10 cărți, parte a celui mai vast proiect privat de cercetare şi popularizare a istoriei recente realizat de Monahul Moise Iorgovan, singurul de o asemenea anvergură care pune accentul pe partea spirituală a acestei istorii. Conține DVD cu filmele documentare: „Deportările în Siberia”, „Deținuții politici din Basarabia” și „Foametea din Basarabia (1946-1947)”. 

Autor(i) Monah Moise
Editura Reintregirea
An Aparitie 2012
Nr. Pagini 354
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130 x 200 x 20
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.3810
Cod Produs REI-9786065092143
14,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Multimedia : : Jurnale, Mărturii, Marturisiri : : DVD : : Filme Documentare :

Descriere Detaliată

Cu ani în urmă, m-am gândit să alcătuiesc un fel de Pateric cu figuri și întâmplări deosebite din temnițele comuniste. Am citit memoriile celor trecuți prin pușcării, am stat de vorbă cu foștii deținuți politici și am cercetat, săptămâni la rând, dosarele de la CNSAS.

Ulterior, un grup de oameni inimoși a avut ideea constituirii unei arhive video, cu filmări de nivel profesional, cu foștii deținuți politici. După aproape un an și jumătate, s-au adunat sute de ore de filmare, cu mărturii foarte interesante.

Viziunea Patericului s-a modificat substanțial și cititorul are acum în mână o primă apariție din seria „Să nu ne răzbunați!”.

Sub acest titlu vor fi renunite cărți cu mărturii (din interviurile filmate și din ceea ce am adunat înainte) și DVD-uri cu filme documentare.

Acest prim volum ne pune în față drama celei mai pătimite părți a pământului românesc, Basarabia.

monahul Moise

Redăm, în continuare, două scurte selecții din filmul documentar „Deportările în Siberia”

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.

Parerile celor care au folosit acest produs

 1. recomand! Recenzie scrisa de Alexandra
  Pret
  Valoare
  Calitate

  Recomand cu toată sinceritatea şi căldura cartea asta. Abia am început să o citesc, e senzatională! Cartea este însoţită de un DVD, care conţine 3 filme absolut excepţionale. Despre suferinţă, deportări, lacrimi...
  Atât cartea, cât şi filmele de arhivă, m-au făcut să conştientizez că viaţa mea este o continuă vacanţă! Bărbăţia şi curajul de care au dat dovadă în anii '40 bărbaţii, bătrânii, femeile, dar mai ales copii ce au fost deportaţi şi supuşi la tot felul de chinuri (atât fizice cât şi psihice), te lasă cu lacrimi în ochi şi cu durere în suflet. (Publicat pe 10.10.2012)

 2. este magnifica Recenzie scrisa de peter hajnalka
  Pret
  Valoare
  Calitate

  este o carte din care am invatat .sau ar trebui sa invat a ierta a iubi si mai ales mi-a placut ca iti intoarce privirile gandul catre Dumnezeu.este o carte nu buna ci geniala,daca ar fi ciita de mai multi si ar reflecta putin cred ca lumea ar fi macar cu un putin mai buna.va multumesc ptr aceasta carte. (Publicat pe 01.08.2012)


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes