Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

DVD

6 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
S-a născut un Sfânt. Înmormântarea Părintelui Justin
19,90 RON
Stoc epuizat
DVD video cu secvențe de la înmormântarea părintelui Justin Pârvu. Citește detalii...
Set Părintele Justin Pârvu
49,90 RON
Stoc epuizat
Set dedicat părintelui Justin Pârvu, compus din 3 cărți, un DVD și un calendar de birou pe anul 2013. Achiziționându-le împreună, plătiți doar 49.9 RON în loc de 56,10 RON. Citește detalii...
Să nu ne răzbunați! Mărturii despre suferințele românilor din Basarabia
14,90 RON
Stoc epuizat

Primul volum dintr-o serie de 10 cărți, parte a celui mai vast proiect privat de cercetare şi popularizare a istoriei recente realizat de Monahul Moise Iorgovan, singurul de o asemenea anvergură care pune accentul pe partea spirituală a acestei istorii. Conține DVD cu filmele documentare: „Deportările în Siberia”, „Deținuții politici din Basarabia” și „Foametea din Basarabia (1946-1947)”. 

Citește detalii...
Să ne cunoaştem credinţa [DVD audio mp3]
15,00 RON
Stoc epuizat
Micul Catehism audio. Constituie un îndrumar pentru şcoală şi familie, vine în sprijinul celor care predau Religia, precum şi al profesorilor şcolilor duminicale. Lectura: Valeriu Mârza. Citește detalii...
Fericiţi cei Prigoniţi - Părintele Justin Pârvu, mărturisitor al Temniţelor Comuniste
21,90 RON
Stoc epuizat

Document pentru o lume care are voie să ştie, dar nu are voie să uite! Film documentar despre prigoana din temniţele comuniste, cu relatări ale Părintelui stareţ Justin Pârvu, mărturii ale foştilor gardieni şi ofiţeri de securitate, precum şi dezvăluiri din dosarele arhivelor C.N.S.A.S.

Citește detalii...
Sinaxar - Vieţile Sfinţilor [DVD audio mp3]
15,00 RON
Stoc epuizat
Vieţile Sfinţilor pentru fiecare zi din an în format MP3. Lectura: Valeriu Mârza. Citește detalii...

6 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator