Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Muzică liniară, teorie şi solfegii

Mai multe imagini

Muzică liniară, teorie şi solfegii

Rezumat: Lucrarea cu caracter teoretic şi practic este atât de necesară în instruirea muzicală a elevilor seminarişti şi a studenţilor teologi, dar mai ales a acelora care nu vor fi beneficiat - în şcolile pe care le-au frecventat - de o minimă iniţiere muzicală.
Autor(i) Nicolae Lungu
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2003
Nr. Pagini 324
Limba Română
Dimensiuni (mm) 215 x 305 x 20
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 0.9790
Cod Produs IBM-9736160165
45,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Cărți de Muzică : : Manuale și Dicționare :

Descriere Detaliată

Lucrarea a fost verificată, corectată şi completată cu un număr apreciabil de solfegii, după Julles Arnoud, de către Pr. Prof. Dr. Constantin Drăguşin, dirijorul coralei Sfintei Patriarhii, Pr. Prof. Dr. Nicu Moldoveanu de la Facultatea de Teologie a Universităţii Bucureşti şi Pr. Lect. Dr. Victor Frangulea de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii Valahia din Târgovişte. În forma actuală, manualul cuprinde două mari părţi: prima, divizată în şase mari capitole, conţine teoria muzicii liniare (4 capitole), o scurtă şi necesară istorie a muzicii universale şi a celei româneşti, precum şi un mic dicţionar de termeni muzicali (adăugat ulterior), iar a doua parte, adăugată tot acum, cuprinde un număr apreciabil de solfegii, foarte necesare pentru aplicarea celor învăţate în teorie.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes