Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Ne vorbeşte Părintele Justin, vol. I (cartonată)

Mai multe imagini

Ne vorbeşte Părintele Justin, vol. I (cartonată)

Rezumat: ...Pentru ca noi, chiar daca aveam aceste bucurii spirituale, totusi nu am fost scutiti de incercari ce porneau de la mici compromisuri si te duceau intr-o stare de totala neputinta si inconstienta.Era o grea ispitire si cernere.
Autor(i) Justin Pârvu, Pr.
Editura Fundatia Justin Parvu
An Aparitie 2011
Nr. Pagini 257
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130 x 206 x 18
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 0.3380
Cod Produs JUS-201205270916
16,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Monahism :

Descriere Detaliată

"Viata in celula nu e usor de descris, pentru ca nu o poate intelege decat cel ce a trait-o.Lepadarea noastra de lumea aceasta era intr-atat incat pe noi nu ne mai deranjau nici cantecele strazilor de dimineata, nici ostasii mergand pe campul de lupta, nici gingasiile copiilor care mergeau, de la cei mai mici pana la cei mai mari, la scoala cu bucuriile lor, cu zambetele lor, cu jocurile lor, nici frumusetile si bogatiile lumii nu ne mai ispiteau, nici dorul dupa codri si izvoare si nici torturile lor.Era una si aceeasi pentru mine- ori era viata aceasta, ori moartea.Eram impacat cu  toate starile de lucruri,si cu viata noastra chinuita, si cu plecarea noastra de-aici, din lume.Pentru ca conceptiile si si trairile noastre  erau mult mai apropiate  de viata nematerialnica decat cea materiala, a unei bucurii de scurta durata..."

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes