Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Noi Minuni ale Sfântului Nicolae

Noi Minuni ale Sfântului Nicolae

Rezumat: Traducere din limba rusă de Lucia Ciornea

În era atomică, cel mai iubit dintre Sfintii creștinătății n-a încetat să fie aproape de cei osteniti si împovărați. Primiti noi puteri spre înfruntarea vieții citind zecile de întâmplări minunate prin care Ierarhul Nicolae și-a arătat iubirea de oameni și în aceste ultime decenii.
Editura Sophia
An Aparitie 2004
Nr. Pagini 262
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130 x 200 x 15
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2320
Cod Produs SOPH-9737740327
9,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Viețile Sfinților : : Minuni :

Descriere Detaliată

Prefață Ierarhul Nicolae este cinstit ca un mare sfânt. Pe cei care au nevoie de ajutorul său îi 2 sprijină nu doar cu cuvântul, ci si cu fapta. Nu-i trece cu vederea pe cei îndurerați, pe cei care sunt ispitiți si pe cei care plâng si pier. Dumnezeu săvârseste prin el minuni mari, al căror număr nu poate fi socotit. Viața noastră este plină de minuni. Fiece zi este o minune. Fiece gură de aer este o minune. Fiece frunzuliță sau firicel de iarbă este o minune dumnezeiască. Noi suntem obisnuiți cu aceste minuni de fiecare zi si nu le observăm, pe când minunile supranaturale ne sunt date pentru întărirea credinței. Dumnezeu, Cel Ce ne iubeste nespus de mult, nu vrea pentru noi nimic altceva decât mântuirea, însă nu trebuie să credem că, dacă noi nu vedem minuni, Dumnezeu Si-a întors fața de la noi. Nu! El nădăjduieste că, o dată ce am văzut minunea înfăptuită, nu vom mai cere altele, ci vom înțelege că Dumnezeu este întotdeauna cu noi. Nu ne este de niciun folos dacă în jurul nostru se vor săvârsi permanent minuni. De la aceasta putem să cădem în mândrie sau slava desartă. Dumnezeu ne trimite pe plăcuții Săi, care săvârsesc minuni uimitoare, pentru ca noi si mai vârtos să-L urmăm pe Creator, precum L-au urmat acesti oameni sfinți. Ei au privit doar înainte, spre lumina dumnezeiască, lăsând în urmă tot ceea ce ne îndepărtează de Dumnezeu si aspirând din toată inima si din toată ființa către Creatorul, pentru a dobândi plinătatea vieții. Aici, viața noastră pământească este atinsă de moarte, iar plinătatea vieții o putem dobândi doar în veacul ce va să vină. Insă începutul trebuie neapărat să fie făcut aici. Iar Sfântul Nicolae ne este un ajutător nouă, celor slabi si neputinciosi, să ne întărim în credință si să dobândim viața vesnică. Preot Igor Filin, Parohul Bisericii Cuviosul Serafim de Sarov, orasul Sankt-Petersburg

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes