Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Noul Idiomelar

Mai multe imagini

Noul Idiomelar

Rezumat: Cuprinde cântările din slujba vecerniei şi a utreniei de la praznicele împărăteşti şi de la sfinţii cu polieleu din perioada Octoihului, după Dimitrie Suceveanu, Ion Popescu - Pasărea, ş.a
Autor(i) Pr. Prof. Dr. Nicu Moldoveanu
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2007
Nr. Pagini 850
Limba Română
Dimensiuni (mm) 220 x 305 x 42
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 2.0080
Cod Produs IBM-9789736161049
128,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Cărți de Muzică :

Descriere Detaliată

"Fericit a fost gândul Patriarhului de pioasă amintire, Justinian, că a dispus să se editeze cărţile de muzică bisericească, atât pe notele psaltice cât şi pe cele liniare. Această acţiune a fost şi rămâne o mare agonisită pentru Biserica noastră, ea fiind o primă şi importantă etapă a valorificării cântărilor bisericeşti, ca bunuri de mare preţ ale spiritualităţii noastre". Ceea ce nu ştie toată lumea, sau nu vor să înţeleagă unii, este că muzica bisericească, cu cât este mai unitară şi înşiruită de cât mai mulţi credincioşi în egală măsură şi din surse comune, cu atât este mai frumoasă, mai interesantă şi mai folositoare pentru întreaga comunitate. Căci ce este mai nobil şi mai frumos decât să cânte lui Dumnezeu toată suflarea cu "o gură si o inimă"!

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes