Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Omilii duhovniceşti

Mai multe imagini

Omilii duhovniceşti

Rezumat: Volumul ”Omilii duhovniceşti” este una dintre operele patristice care a cunoscut de-a lungul vremii o largă popularitate în rândul cititorilor din tot spaţiul creştin, mai ales în lumea monastică. Acest fapt este datorat mai ales personalităţii Sfântului Macarie cel Mare, cunoscut şi ca Macarie Egipteanul, trăitor în veacul al IV-lea, unul dintre întemeietorii monahismului creştin.
Autor(i) Sfântul Macarie cel Mare
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 423
Limba Română
Dimensiuni (mm) 144 x 205 x 20
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.4430
Cod Produs IBM-9789736161629
41,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Predici și Omilii :

Descriere Detaliată

Sfântului din pustia Egiptului i se atribuie 50 de Omilii, a căror profunzime ascetică şi mistică sunt singulare în peisajul literaturii duhovniceşti, dar şi alte scrieri, epistole, apoftegme şi rugăciuni. Scrieri de o mare frumuseţe şi cu un dens conţinut teologic, omiliile sunt cele care şi-au câştigat însă în timp un loc de cinste în evlavia creştinilor. Starea primordială a omului, căderea în păcat şi urmările ei, restaurarea omului prin Mântuitorul Iisus Hristos şi lupta pentru desăvârşire constituie doar câteva dintre temele esenţiale care pot fi regăsite în aceste cuvântări.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes