Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Părintele Paisie de la Sihla

Mai multe imagini

Părintele Paisie de la Sihla

Rezumat: Autorul a încercat să facă un portret al părintelui Paisie, sau mai curând, o icoană a sa, în dorinţa de a contribui prin aceasta la îmbogăţirea şi împrospătarea chipului pe care l-am păstrat în memoria noastră, spre pomenirea Părintelui şi spre mângâierea acelora care îl poartă în sufletele lor.
Editura Bizantină
An Aparitie 2011
Nr. Pagini 248
Limba Română
Dimensiuni (mm) 151 x 210 x 20
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 0.3170
Cod Produs BIZ-9739492037
29,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Monahism : : Biografii :

Descriere Detaliată

Primul volum din seria Duhovnici români contemporani contine monografii închinate marilor duhovnici români ai secolului XX, trecuţi la cele veşnice. Primul volum din această serie a fost dedicat părintelui Paisie de la Sihla, pentru că împrejurările au făcut să avem acces la unele materiale inedite şi pentru că statura duhovnicească a acestui părinte, atât înainte cât şi după trecerea la cele veşnice, este una dominantă şi mai ales reprezentativă între marii duhovnici români ai secolului care tocmai s-a încheiat. Nu întâmplător s-a impus deja în conştiinţa celor care l-au cunoscut şi a celor care au auzit sau au citit despre el cu numele Părintele Paisie Duhovnicul.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes