Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Părintele Porfirie, străvăzătorul, înaintevăzătorul, tămăduitorul

Mai multe imagini

Părintele Porfirie, străvăzătorul, înaintevăzătorul, tămăduitorul

Rezumat: Te-ai gandit vreodată, fiule, să vorbeşti, fie şi o singură dată, cu vreo unul din conducatorii patriei noastre şi să ţi se implinească dorinţa? Dacă nu, te sfătuiesc să indrăzneşti. Vei constata că dorinţa ta va rămane o simplă dorinţă! Nu vor primi nicicand să vorbească cu tine. In cel mai bun caz te vor trimite la altul, ca să scape de tine, Dimpotrivă, Domnul nostru, Care este Impăratul Impăraţilor, niciodată nu te va trimite la altcineva, şi nicicand nu va refuza să vorbească cu tine, prin rugăciune.
Autor(i) Anarghiros I. Kalliatsos
Editura Bunavestire
An Aparitie 2002
Nr. Pagini 224
Limba Română
Dimensiuni (mm) 135 x 200 x 10
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2070
Cod Produs BUN-9738071704
8,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Povățuiri Duhovnicești : : Jurnale, Mărturii, Marturisiri : : Biografii :

Descriere Detaliată

-fragment- Metaniile si gimnastica pentru muschii abdominali Intodeauna Parintele Porfirie isi insotea rugaciunile cu multe metanii. Facea asta de mic copil. Desigur, atunci facea mai multe, comparativ cu cele facute la batrinete cand, din pacate si pentru el si pentru noi, a indurat boli netamaduite si chinuitoare, din pricina carora nu putea sa ofere lumii cat trebuia sau, cel putin, cat ar fi dorit. Si, la fel cerea si fiilor sai duhovnicesti sa-si insoteasca rugaciunile cu cat mai multe metanii. Cu harul pe care il avea de la Dumnezeu, stia ca nu-i indeplineam dorinta, asa ca a vrut sa-mi vorbeasca despre aceasta. Fiind insa mereu amabil, nu a vrut sa ma intrebe de-a dreptul daca fac metanii. Si, fiindca pe atunci eram foarte tanar, a inceput sa discute un subiect care, dupa parerea mea, nu avea nici o legatura cu rugaciunea. A inceput asadar sa-mi vorbeasca despre efectele binefacatoare ale gimnasticii asupra corpului omenesc. Astfel, imi explica stiintific fiecare tip de exercitii fizice, spunandu-mi pentru ce parte a corpului era destinat. In felul acesta a ajuns la muschii abdominali si, ajungind aici, m-a intrebat daca stiu cum se pot intari muschii abdominali? Eu, cum era si firesc, am spus ca nu stiu. - Si totusi, mi-a spus, ar trebui sa stii, de vreme ce esti om de stiinta. Fiindca nu stii, iti voi spune eu. Mai intai te voi intreba ceva: Faci metanii? - Daca tot stiti foarte bine ca nu fac, Bunicutule, de ce ma mai intrebati? i-am raspuns. - Te intreb ca sa-mi confirmi chiar tu. Dupa aceea iti voi spune ca cea mai buna gimnastica pentru intarirea muschilor abdominali sunt metaniile! Nu rade. Asa este. Cand faci metanii, ai folos dublu, fiindca metaniile sunt folositoare atat sufletului, cat si trupului celui care le face. Este de ajuns sa nu le faca insa doar pentru trup. Iar sufletul se foloseste si el, fiindca in acest fel omul cere iertare si cheama mila lui Dumnezeu. Iar trupul se foloseste fiindca, desi lumea nu stie acest lucru, metaniile sint un exercitiu foarte bun pentru muschii abdominali! Desigur, aceasta nu o spun tuturor oamenilor. Ti-o spun doar tie, care ma intelegi si nu vei discuta acest subiect cu altii. De aceea iti recomand sa faci cat mai multe metanii cu putinta. Porneste cu putine si in fiecare zi adauga un anumit numar de metanii, pana vei ajunge intr-un punct dincolo de care simti ca nu mai poti trece. De altminteri, chiar organismul nostru ne avertizeaza cu privire la cat putem face si, in functie de aceasta, vom hotari si numarul de metanii pe care le vom face. Apoi, nu este obligatoriu sa facem in fiecare zi acelasi numar de metanii. Aceasta depinde de foarte multi factori.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes