Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Pelerin în căutarea Luminii

Mai multe imagini

Pelerin în căutarea Luminii

Rezumat: Lucrarea exprimă crezul autorului că dincolo de întunericul şi neliniştea acestui veac trecător, în care cu toţii trăim, lumina lui Dumnezeu este o chemare, accesibilă tuturor oamenilor. "Lumina care vine de la Lumina lumii împrăştie întunericul şi ne invită la un dialog cu frumuseţile netrecătoare, veşnice."
Autor(i) Arhimandrit Timotei Aioanei
Editura Trinitas
An Aparitie 2012
Nr. Pagini 472
Limba Română
Dimensiuni (mm) 147 x 205 x 23
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.5230
Cod Produs TRI-9789731551333
39,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți :

Descriere Detaliată

Volumul "Pelerin în căutarea luminii" cuprinde articole, gânduri şi evocări consemnate de părintele arhimandrit Timotei Aioanei în anii 2011-2012, multe dintre ele publicate in revista Lumina. În paginile acestui volum sunt evocate chipuri de oameni dragi şi valoroşi spiritual, de aceea în drumul spre lumina lui Dumnezeu cititorul se simte călăuzit şi încurajat de semenii săi. Pelerin nu este numai cel care vizitează locurile sfinte, ci, într-un anumit fel, această stare exprimă însăşi viaţa omului în această lume. Toţi suntem pelerini spre Dumnezeu. "Pelerinul are în faţă un drum lung, sinuos, care duce de multe ori pe margini de prăpastie. Nu priveşte decât spre Cer, spre Lumină, şi cere permanent ajutorul Celui care poartă de grijă tuturor", adaugă autorul.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes