Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Pentru cei ce cred în Dumnezeu şi nu ştiu ce au de făcut cu credinţa lor mai departe

Mai multe imagini

Pentru cei ce cred în Dumnezeu şi nu ştiu ce au de făcut cu credinţa lor mai departe

Rezumat: Roaba lui Dumnezeu Nika şi scrierile ei sunt încă o confirmare a cuvintelor Mântuitorului către ucenicii săi: „Eu sunt Cu voi până la sfârşitul veacului.” Acest caz e un exemplu de lucrare a Duhului Sfânt ce se întâmplă cu creştinii care doresc să-L cunoască pe Dumnezeul lor, au încredere în El, nădăjduiesc în El şi Îl iubesc.
Protoiereul Vladimir
Autor(i) Nika
Editura Cu Drag
An Aparitie 2012
Nr. Pagini 248
Limba Română
Dimensiuni (mm) 165x240x11
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.3720
Cod Produs CUD-9789975405249
15,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți :

Descriere Detaliată

În vara anului 2003, fiind în sfânta biserică, s-a apropiat de mine o femeie tânără, întrebându-mă ceva. Răspunzându-i, i-am pus şi eu o întrebare: „Cum te rogi dumneata?” „Mă rog aşa cum o fac toţi, dar, pe lângă aceasta, scriu ceea ce-mi vorbeşte „Glasul” şi repet rugăciunile pe care El mi le spune”, mi-a răspuns femeia, singură neînţelegând în acel moment, de ce îmi spune despre scrieri. Atunci am rugat-o să-mi aducă câteva din aceste manuscrise. Eram sigur că femeia e înşelată de un duh întunecat care îi vorbeşte în timpul rugăciunii. După ce am citit una dintre scrierile pe care mi le aduse n-am găsit nimic ce s-ar putea încadra clar în noţiunea de înşelare. Am sfătuit-o pe această femeie să se adreseze unui monah cu experienţă, pentru ca acesta să o îndrume.

Au trecut câteva luni şi, în octombrie 2003, Providenţa divină ne-a adus în una din marile mănăstiri ale Rusiei, la duhovnicul acesteia, un stareţ cunoscut atât în ţară, cât şi în străinătate. Bătrânul egumen-schimnic, având şi o experienţă duhovnicească de 7 ani la o mănăstire din muntele Athos, era hărăzit cu Milostivirea lui Dumnezeu.

Îndrumarea stareţului nu a mirat-o pe acea femeie, ci i-a umplut sufletul de bucurie, pe când eu am rămas surprins: „Continuaţi să scrieţi şi împărţiţi oamenilor. Trăim timpuri când puţin se scrie cu şi prin Duhul Viu”. Cât despre teama mea că ar fi vorba de o înşelare la mijloc, stareţul a răspuns ferm: „Ce fel de înşelare, dacă aceste scrieri slăvesc pe Dumnezeu şi te trezesc spre rugăciune?” şi a binecuvântat să răspândim aceste scrieri.

Protoiereul Vladimir

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Alți clienți au atașat acestui produs următoarele etichete:

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.

Parerile celor care au folosit acest produs

  1. unica Recenzie scrisa de ionut
    Pret
    Valoare
    Calitate

    nu am mai gasit nicaieri asa o carte. nici nu am auzit despre ea pana acum. Este fantastica, pentru povestea aparitiei ei, dar mai ales pentru continutul ei plin de invataturi. (Publicat pe 13.03.2012)


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes