Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Persecuţia împăratului Iulian Apostatul împotriva creştinismului

Mai multe imagini

Persecuţia împăratului Iulian Apostatul împotriva creştinismului

Rezumat: Cartea e un excelent rezumat al persecuţiei şi politicii duplicitare a împăratului Iulian Apostatul împotriva creştinismului, persecuţie cu funcţie de model pentru modernitate, din păcate, în ceea ce priveşte relaţia dintre Biserică şi stat, prefaţa editorului ilustrând cu elocvenţă acest fapt.
Autor(i) Pr. Prof. Dr. Ioan Rămureanu
Editura Anastasis
An Aparitie 2009
Nr. Pagini 282
Limba Română
Dimensiuni (mm) 148 x 210 x 16
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.3170
Cod Produs ANA-9786068034065
21,50 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Martirii si Sfintii Inchisorilor : : Istorie :

Descriere Detaliată

Părintele profesor Ioan Rămureanu (1910-1988) a avut parte de un destin deopotrivă strălucitor prin realizările intelectuale prin care s-a evidenţiat şi totodată umbrit datorită îngrădirilor pe care le-a suferit împreună cu întreaga intelectualitate română în perioada comunistă... Lucrarea Persecuţia împăratului Iulian Apostatul ămpotriva creştinismului pe care o prezentăm acum pentru prima dată în ediţia dorită de autor, reuneşte teza sa de doctorat Lupta împăratului Iulian Apostatul împotriva creştinismului, publicată parţial, datorită condiţiilor vitrege din timpul războiului în anul 1942, şi studiul Religia solară a împăratului Iulian Apostatul, publicat în revista Studii Teologice, datorită fricii de sistemul şi de cenzura comunistă, abia în 1987, acest ultim studiu reprezentând probabil capitolele rămase netipărite dorite de autor a fi publicate într-o lucrare ulterioară încă din anul 1942.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes