Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Povestiri de Crăciun

Povestiri de Crăciun

Rezumat: Cu toate că sunt scrise cu ocazia Sărbătorilor, aceste povestiri nu au nimic in comun cu atmosfera vitrinelor luminate artificial, ci își lasă printre rânduri "trena" melancoliei și a tristeții. Eroii povestirilor se lasa pradă ambițiilor, plăcerilor, egoismelor, fermentate asemenea vinurilor rare în butoaie de stejar homerice, pentru a sfârși de fiecare dată prosternându-se în fața iubirii lui Dumnezeu.
Autor(i) Alexandros Papadiamandis
Editura Sophia
An Aparitie 2011
Nr. Pagini 327
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130 x 200 x 15
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2860
Cod Produs SOP-9789731362731
29,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Poezie și Proză :

Descriere Detaliată

Alexandros Papadiamandis, scriitorul din „Umbra Athosului” (insula Skiathos), simbolul conştiinţei creştine literare neoelene, supranumit şi „sfântul literelor”, este unul dintre cei mai studiaţi şi iubiţi scriitori din literatura neoelenă a ultimelor două secole.

„Viaţa lui Papadiamandis şi sensibilitatea cu care se apropie de oameni sunt isihaste şi filocalice; întreaga lui personalitate răspândeşte miros de tămâie şi această mireasmă a tămâiei aghioritice se înalţă din inima sa, revărsându-se peste scrierile sale. Textele sale sunt tămâiate cu smirna rugăciunii şi a rânduielilor liturgice ale Bisericii, iar ethosul său este latreutic, asemenea cântării de strană”.
Ierotheos Vlahos, Mitropolitul de Náfpaktos

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes