Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Povestiri pentru copii, vol. 7

Mai multe imagini

Povestiri pentru copii, vol. 7

Rezumat: Volumul şapte din seria Povestiri pentru copii, cuprinde povestioare despre icoane, sfinţi, smerenie şi ascultare. Colecţia este alcătuită din opt volume, care conţin povestioare pline de înţelepciune şi învăţături variate, ale părintelui Ilie Cleopa, folositoare atât copiilor, cât şi părinţilor!
Autor(i) Ilie Cleopa, Arhimandrit
Colectie Povestiri pentru copii
Editura Man. Sihastria Neamt
An Aparitie 2011
Nr. Pagini 88
Limba Română
Dimensiuni (mm) 135 x 200 x 5
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.0850
Cod Produs SIHNT-9789737897732
4,40 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Cărți pentru Copii :

Descriere Detaliată

Cine poate spune toate minunile Maicii Domnului? Nimeni nu le poate spune, pentru ca sunt în tot pământul şi se lucrează cu fiecare suflet. De aceea vă rog să aveţi toţi icoana Preasfintei Născătoare de Dumnezeu şi pururea Fecioarei Maria în casă. Să vă siliţi cât mai mult să lăudaţi pe Dumnezeu şi, după Dumnezeu, pe Maica Domnului şi apoi pe sfinţii lui Dumnezeu, pentru că Maica Domnului este ocrotitoarea şi mijlocitoarea întregii lumi!

Câtă slavă are Maica Domnului! Nu auziţi ce spune în Acatistul Buneivestiri? „Bucură-te, acoperământul lumii, cel mai lat decât norul”. Un nor poate să acopere un oraş, o ţară, dar Maica Domnului, cu acoperământul şi cu mila ei, acoperă toate popoarele lumii; că atâta putere a primit de la Mântuitorul. Oricine şi oriunde o cheamă: în pădure, în pustie, la câmp, în cetate, în casă, la închisoare, oriunde ar fi, ea aude, pentru că este pusă acoperitoare şi mijlocitoare a întregii lumi către Fiul ei, Iisus Hristos.

Cuprins:

Icoana Maicii Domnului
Sfântul Mucenic Tarsisius
Icoana Axion Estin
Smerenia
Ascultarea

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes