Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Predici la pericopele apostolului duminical

Mai multe imagini

Predici la pericopele apostolului duminical

Rezumat: Volumul cuprinde ample, edificatoare si vii predici la pericopele Apostolului duminical, precum si la unele praznice imparatesti.
Autor(i) Pr. Prof. Dr. Leon Arion
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2005
Nr. Pagini 6776
Limba Română
Dimensiuni (mm) 145 x 204 x 25
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.6150
Cod Produs IBM-9736160408
Termeni asemanatori cazania, cazanie
41,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Predici și Omilii :

Descriere Detaliată

Daca prin bisericeasca randuiala s-a statornicit ca rostirea pericopei din Sfanta Evanghelie sa fie precedata de citirea celei din Apostol, acest lucru s-a facut avand constiinta cuvantului de profunzime dumnezeiasca si hotarator pentru mantuire . De aceea, cinstea si atentia de care trebuie sa se bucure citirile din Noul Testament i-au facut pe slujitorii Bisericii dreptmaritoare sa se aplece si asupra Apostolului cu evlavie, dar si cu ravna de a impartasi binecredinciosilor crestini dumnezeiestile invataturi.O astfel de lucrare este si cartea Predici la pericopele Apostolului duminical , indelung si cu mult zel pastoral alcatuita de Parintele Profesor Leon Arion, de la Facultatea de Teologie a Universitatii Valahia din Targoviste.Urmand insiruirea celor trei mari perioade liturgice ale anului bisericesc, aceste predici lamuresc invataturi de credinta si pravile ale vietuirii si nevointei crestine, impartasite prin textul Apostolului. Aceste predici vorbesc, astfel, despre neajunsa adancime a intelepciunii intregii Sfintei Scripturi a Noului Legamant.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes