Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Predici - Pr. Prof. Dr. Păcurariu

Mai multe imagini

Predici - Pr. Prof. Dr. Păcurariu

Rezumat: Volumul de Predici este, pentru generaţii de preoţi de-acum, manualul cel mai concret de omiletică aplicată pentru că prin structură şi cuprins este una dintre cele mai concrete cărţi de predică existente la ora actuală în contextul Ortodoxiei româneşti.
Autor(i) Pr. Prof. Dr. Mircea Păcurariu
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 672
Limba Română
Dimensiuni (mm) 175 x 246 x 35
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 1.0400
Cod Produs IBM-9789736161650
Termeni asemanatori cazania, cazanie
84,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Predici și Omilii :

Descriere Detaliată

"Este demn de apreciat nu numai stilul clar şi concis al Părintelui Profesor, cunoscut din lectura lucrărilor sale cu profil istoric, ci mai cu seamă conţinutul predicilor. Pornind de la pericopa evanghelică din duminici, autorul face mereu apel la alte texte biblice, la scrierile unor Sfinţi Părinţi, la cărţile noastre de slujbă, la fapte din trecutul Bisericii şi al neamului, dar şi la realităţile concrete ale timpului nostru".

Că efortul Părintelui de a lămuri materialul didactic spre spectrul omiletic este unul constant ne-o dovedeşte munca pe aceste texte în transferul lor dinspre medalionul cu caracter omiletic în predică, volumul de Predici consemnând diferenţe nu doar în numele din lista sfinţilor români aleşi de Părintele Mircea Păcurariu a fi lăudaţi în cuvintele de har ale predicii ci şi în modelul mult pozitivat retoric al celor din alcătuirea cărţii de predici propriu-zise.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes