Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Proloagele - în fiecare zi împreună cu Sfinţii, vol.1

Mai multe imagini

Proloagele - în fiecare zi împreună cu Sfinţii, vol.1

Rezumat: În această ediţie a Proloagelor, au fost identificate şi consemnate citatele scripturistice şi au fost completate datele istorice şi geografice. Pentru prima dată au fost adăugate sinaxarele tuturor Sfinţilor români canonizaţi până acum, precum şi ale altor Sfinţi faţă de care se manifestă o deosebită evlavie. Volumul întâi cuprinde prima jumătate a anului bisericesc, între 1 septembrie şi 29 februarie.
Autor(i) Protos. dr. Chiril Lovin (coordonator)
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2011
Nr. Pagini 1011
Limba Română
Dimensiuni (mm) 176 x 244 x 60
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 1.7310
Cod Produs IBM-9789736161810
105,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți :

Descriere Detaliată

"Proloagele constituie una dintre cărţile cele mai preţuite în viaţa spirituală a Ortodoxiei şi conţin pe scurt vieţile celor mai importanţi Sfinţi ai fiecărei zile din anul bisericesc, însoţite de înţelepte cuvinte de folos, extrase fie din Vieţile Sfinţilor, fie din alte scrieri ale Sfinţilor recunoscute în spiritualitatea ortodoxă. [...] La mânăstiri şi catedrale, Proloagele se citesc adesea la momentul chinonicului din cadrul Sfintei Liturghii, sau se folosesc ca lectură la trapeză. Ele sunt citite însă şi de credincioşi, constituind o hrană duhovnicească aleasă şi un mod de a face cunoştinţă cu Sfinţii plăcuţi lui Dumnezeu şi cu povăţuirile marilor dascăli ai Bisericii." Din Cuvântul înainte al Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes