Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Provocările creştinului ortodox în zilele de astăzi

Mai multe imagini

Provocările creştinului ortodox în zilele de astăzi

Rezumat:

Volumul de faţă adună un buchet de meditaţii ale Părintelui Ioan, la diferite teme de actualitate din viaţa Bisericii şi a credincioşilor, meditaţii pe care le-a ţinut, de-a lungul timpului, în diferite împrejurări.

Autor(i) Singhel Ioan Buliga
Editura Egumenita
An Aparitie 2012
Nr. Pagini 464
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130 x 200 x 20
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.3860
Cod Produs EGU-9786065500815
15,50 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Povățuiri Duhovnicești :

Descriere Detaliată

Multe din subiectele acestei cărţi sunt scrise în urma unor întâmplări adevărate, şi, de aceea, cititorul va avea posibilitatea trăirii unor experienţe duhovniceşti reale. Subiectele din această carte pot să ajute cititorul la o mai bună cunoaştere de sine şi să îi deschidă ochii sufleteşti pentru a vedea adevărata faţă a lumii. În lume au fost şi au să mai fie destule zvonuri, care să-i alarmeze pe oameni, şi mă refer doar la cele mai importante, cum ar fi cele privitoare la sfârşitul lumii, sau la exagerarea performanţelor ştiinţifice prin care ne speriau că ne pot influenţa şi gândurile, şi pot face cu noi tot ce vor. Mă mir cum oamenilor nu le-a părut suspectă asemănarea cu securitatea comunistă de altădată, care se lăuda că ştie şi ce gândeşte omul şi că va face cu omul tot ce va vrea ea. Sigur că este un război psihologic prin care se urmăreşte slăbirea şi îngenuncherea omului, iar cei care au credinţă ar trebui să nu-şi plece urechea spre astfel de ştiri, care nu sunt sigur că sunt adevărate, dar care este sigur că tulbură omul şi-l scot din starea de rugăciune. Atât şi nimic mai mult: să fim aşa cum ne-a făcut Dumnezeu, şi să ne luptăm să scăpăm de păcate. Nu poate nimeni să îmbunătăţească ceea ce a făcut Dumnezeu. Întorcându-ne la războiul informaţiilor, acesta nu ar mai avea nicio eficienţă dacă am trăi în rugăciune şi sub harul lui Dumnezeu, şi nu am crede tot ce auzim şi vedem. Trebuie să ştim că înşelătorul, care stăpâneşte această lume, este tatăl minciunii, şi ar trebui să ignorăm multe dintre ştirile de pe canalele pe care îşi face publicitate.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes