Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Robiti de fenomenul Da Vinci. O descifrare ortodoxa a codului

Mai multe imagini

Robiti de fenomenul Da Vinci. O descifrare ortodoxa a codului

Rezumat: Cartea autorului Cristian Şerban are o formă dinamică, de dialog, în stilul lui Platon, una care implică cititorul într-o experienţă activă de descoperire a răspunsurilor pe care le căuta.
Autor(i) Cristian Serban
Editura Egumenita
An Aparitie 2007
Nr. Pagini 201
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130x200x10
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2040
Cod Produs EGU-9789738926462
8,50 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți :

Descriere Detaliată

Orice supozitie, orice speculatie privind derularea evenimentelor biblice plecand de la tablou reprezinta o blasfemie, o impietate prin faptul ca nu Sfanta Scriptura este inspirata din tablou, ci invers - tabloul este inspirat de Sfanta Scriptura. Nu tabloul a dat Scriptura, ci Scriptura a dat tabloul! Nu tabloul descrie Scriptura, ci Scriptura descrie tabloul! Obiectele nu au forta sa scrie un alt adevar in afara adevarului biblic consemnat, de aceea este lesne de concluzionat ca Scriptura naste obiectele de arta. Nu invers!

Cartea autorului Cristian Şerban are o formă dinamică, de dialog, în stilul lui Platon, una care implică cititorul într-o experienţă activă de descoperire a răspunsurilor pe care le căuta. Interesantă este de pildă explicaţia oferită la tabloul care înfăţişează Cina cea de taină. Se arată că Da Vinci s-a inspirat pentru tablou din Evanghelie, ba chiar a fost punctual în a respecta un verset biblic. Pe de altă parte, Brown doreşte să ne convingă că tabloul arată femei unde nu sunt femei, conspiraţii unde nu sunt conspiraţii, simboluri, unde nu sunt simboluri…

Robiti de Fenomenul Da Vinci - o descifrare ortodoxa a codului. Cristian Serban. Am crezut ca ecourile codului lui Da Vinci se vor stinge repede. N-a fost sa fie asa. Dupa carte, a venit si filmul si, impreuna, dublandu-se, au tinut flacara aprinsa si au creat o adevarata codmanie... Se cerea asadar, un raspuns ortodox documentat, articulat, perinent, ancorat in invatatura Scripturii si a Parintilor. Primul si deocamdata singurul care s-a incumetat sa ia taurul codmaniei de coarne este Cristian Serban. Crestinii nostri aveau nevoie de aceasta carte! Domnul sa-i rasplateasca ravna marturisitoare.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes