Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Scrisori Caterinei

Mai multe imagini

Scrisori Caterinei

Rezumat:

Conţinutul cărţii este alcătuit din scrisorile pe care un tată, preot, i le trimite fetei sale proaspăt căsătorită, Caterina, ca urmare a rugăminţii ei de a învăţa cum să-l facă pe soţul ei să o iubească pentru totdeauna.

Autor(i) Charlie W. Shedd
Editura Bizantină
Nr. Pagini 182
Limba Română
Dimensiuni (mm) 152 x 210 x 17
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 0.2630
Cod Produs BIZ-9739852114
24,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți :

Descriere Detaliată

Lucrarea de faţă inaugurează o serie nouă în programul nostru editorial dedicată căsătoriei şi familiei. Nu este o noutate pentru nimeni faptul că însoţirea bărbatului cu femeia şi constituirea familiei este o realitate fundamentală a vieţii individuale şi comunitare. După cum, iarăşi, suntem cu toţii conştienţi de criza spirituală şi morală prin care trece lumea contemporană şi care afec¬tează profund, între altele, şi familia sau, poate mai mult decât orice, familia.Cartea se adresează întâi de toate tinerelor căsătorite sau tinerelor ce urmează a se căsători. Dragostea unui tată, preot şi consilier pe probleme de familie conferă sfaturilor cuprinse în scrisorile adresate fiicei sale o forţă de convingere extraordinară. Nu avem de-a face cu sfaturile profesionale, de cele mai multe ori teoretice, ale unui consilier rece şi distant, ci cu îndemnurile, observaţiile, informaţiile provenite de la un tată ce-şi iubeşte foarte mult fiica şi nu poate să o lipsească de experienţa conjugală proprie şi de experienţa agonisită prin observarea şi sfătuirea a nenumărate familii. Tonul cald, direct, viu, naturaleţea discursului şi lipsa oricărei urme de ipocrizie sau intenţie moralistă împrumută cărţii o atmosferă foarte plăcută şi atrăgătoare şi o forţă mobilizatoare pe măsură. în cea mai mare parte a lor, scrisorile cuprind sfaturi practice, amănunte privind comportamentul în anumite situaţii sau atitudinea în faţa unor probleme mai dificile. Acestea se întemeiază sau izvorăsc dintr-o foarte creştinească înţelegere a vieţii. Este vorba de o veritabilă teologie aplicată ce cuprinde absolut toate aspectele vieţii de familie.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.

Parerile celor care au folosit acest produs

 1. vreau sa o citesc Recenzie scrisa de oliviana
  Pret
  Valoare
  Calitate

  despre familie (Publicat pe 27.06.2013)

 2. Un îndrumar de folos pentru domnişoare şi doamne Recenzie scrisa de Ecaterina
  Pret
  Valoare
  Calitate

  Am citit această carte într-o perioadă în care mă frământau întrebări referitoare la sursa fericirii în căsnicie şi am aflat că aceasta nu vine din exterior, ci din noi înşine, din lupta pe care o ducem zi de zi, în cadrul cuplului, pentru a dobândi pacea şi buna înţelegere atunci când apare ispita neascultării şi a certei. Este un îndrumar din care viitoarele soţii află ceea ce ar fi trebuit să le spună taţii lor, de aceea nu trebuie să lipsească din lista de lecturi "pregătitoare" pentru viaţa de familie. (Publicat pe 20.04.2012)


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes