Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Sfântul cel frumos - Marele Mucenic Hristofor și Sfânta Fotini cea întocmai cu Apostolii

Mai multe imagini

Sfântul cel frumos - Marele Mucenic Hristofor și Sfânta Fotini cea întocmai cu Apostolii

Rezumat: Sfantul Cel Frumos. Marele Mucenic Hristofor - Sfanta Fotini, Cea Intocmai Cu Apostolii este o carte ce isi pune puternic amprenta asupra sufletului, fara ca noi sa constientizam aceasta atingere, paginile ne devoreaza incet si ne ofera o noua perspectiva asupra vietii.
Sfantul Cel Frumos. Marele Mucenic Hristofor - Sfanta Fotini, Cea Intocmai Cu Apostolii, este o carte ce nu vorbeste ci spune, ce nu vede ci priveste, fiind in aceasta lume plina de intuneric, o raza de lumina ce patrunde pana in cele mai adanci colturi.
Editura Egumenita
An Aparitie 2011
Nr. Pagini 120
Limba Română
Dimensiuni (mm) 132 x 200 x 7
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.1310
Cod Produs EGU-9786065500556
4,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Viețile Sfinților : : Povățuiri Duhovnicești : : Jurnale, Mărturii, Marturisiri : : Biografii :

Descriere Detaliată

Conform tradiţiei, Sfântul Hristofor a fost de neam barbar. Ajuns soldat în serviciul Romei a cunoscut credinţa creştină prin descoperirea pe care i-a făcut-o un monah. Atâta de mult zel îl cuprinsese, spune tradiţia mai departe, că a vrut atunci pe loc să se facă util semenilor săi. Fiind un om puternic, bine legat, i se dădu următoarea ascultare şi anume de a-i trece în spinare pe oamenii ce locuiau lângă un râu adânc şi volburos şi nu puteau comunica cu cei care locuiau de partea cealaltă. Sfânta Mare Muceniţă Fotini este femeia samarineancă despre care povesteşte Sfânta Evanghelie că a vorbit cu Domnul nostru Iisus Hristos la puţul lui Iacov şi a crezut în El. A primit botezul de la Sfinţii Apostoli în ziua Cincizecimii, împreună cu doi fii ai săi şi cu cinci surori, urmând lor şi propovăduind credinţa între Hristos din loc în loc şi din ţară în ţară, întorcând pe mulţi slujitori de idoli de la păgânătate şi făcându-i creştini. A primit cununa muceniciei în zilele împăratului păgân Nero.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes