Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Sfântul Ioan Gura de Aur, Sfântul Grigorie de Nazianz, Sfântul Efrem Sirul - Despre Preoție

Mai multe imagini

Sfântul Ioan Gura de Aur, Sfântul Grigorie de Nazianz, Sfântul Efrem Sirul - Despre Preoție

Rezumat: Hirotonia (Preotia) este a cincea sfântă Taină a Bisericii, în care, prin punerea mâinilor si rugăciunea arhiereului, se împărtăseste unor bărbati, ce s-au pregătit pentru aceasta, harul dumnezeiesc, care dă puterea de a propovădui cuvântul lui Dumnezeu, de a săvârsi Sfintele Taine si slujbele bisericesti, si de a conduce pe cei credinciosi la mântuire.
Autor(i) Sfântul Ioan Gură de Aur
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2007
Nr. Pagini 320
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130 x 205 x 14
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2650
Cod Produs IBM-9789736160974
17,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Povățuiri Duhovnicești : : Scrieri Patristice și Post Patristice :

Descriere Detaliată

Daca nu poti intra in Imparatie cerurilor de nu te nasti din nou din apa si din Duh, daca pierzi viata vesnica de nu mananci trupul Domnului si nu bei sangele Lui, iar daca toate acestea nu se savarsesc altfel decat numai prin mainile acelea sfinte ale preotilor, atunci cum vei putea, fara preoti, sa scapi de focul gheenei sau sa dobandesti cununile cele pregatite? Ce oare altceva a dat Dumnezeu preotilor decat toate puterea cereasca? Domnul a spus: "Carora le veti ierta pacatele, li se vor ierta; carora le veti tine, tinute vor fi" (Ioan 20, 23). Ce putere poate fi mai mare ca aceasta? Domnul a spus iarasi: "Tatal a dat toata judecata Fiului\" (Ioan 5,22). Vad insa ca toata aceasta putere a fost incredintata preotilor de catre Fiul. (Sfantul Ioan Gura de Aur)

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Alți clienți au atașat acestui produs următoarele etichete:

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes