Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Sfântul Mare Mucenic şi Cuvios Efrem cel Nou - Mărturii ale minunilor săvârşite în zilele noastre

Mai multe imagini

Sfântul Mare Mucenic şi Cuvios Efrem cel Nou - Mărturii ale minunilor săvârşite în zilele noastre

Rezumat: Cartea este alcătuită din mărturiile scrise ale credincioşilor care au primit binefaceri de la Dumnezeu prin mijlocirea Sfântului Efrem cel Nou, precum şi informaţii despre viaţa Sfântului, acatistul şi paraclisul acestuia.
Editura Sophia
An Aparitie 2012
Nr. Pagini 328
Limba Română
Dimensiuni (mm) 133 x 200 x 14
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2850
Cod Produs SOPH-9789731362885
17,50 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Viețile Sfinților : : Minuni : : Jurnale, Mărturii, Marturisiri :

Descriere Detaliată

"De ce plângi? Opreşte-te din plâns şi ascultă ce-ţi voi spune! Eu sunt Sfântul Efrem. Dragostea aceea pe care tu o cauţi - dragostea cea adevărată - o are numai Dumnezeu. El o dă tuturor făpturilor Sale, care Îl iubesc pe Dânsul şi pe care şi El le iubeşte. Acum am venit ca să-ţi binevestesc despre dragostea lui Dumnezeu pentru tine. Atunci când ai această dragoste, nu trebuie să-ţi fie frică de nimic, nici măcar de moarte! Dragostea lui Dumnezeu poate să te izbăvească şi să te ferească de necazuri şi de boli. Ea te poate păzi întocmai ca un zid, pe care nu-l va dărâma niciun om. Să fii cu multă luare-aminte, până în ultima zi a vieţii tale, ca să nu schimbi dragostea lui Dumnezeu pe iubirea omenească." Sfântul Efrem cel Nou

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes