Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Sfinţi şi mari duhovnici despre exorcizare şi tămăduire

Sfinţi şi mari duhovnici despre exorcizare şi tămăduire

Rezumat: Antologia de faţă, alcătuită sub forma unor dialoguri nerostite, transmite prin reperele indicate de sfinţi, mari duhovnici sau teologi, mesajul esenţial al Ortodoxiei, şi, implicit, procedeele acceptate ca pertinente prin prisma discernământului duhovnicesc al autorilor competenţi menţionaţi.
Autor(i) Benedict Stancu, ieromonah
Editura Sophia
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130 x 200 x 10
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.1520
Cod Produs SOPH-9789731363066
14,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Povățuiri Duhovnicești :

Descriere Detaliată

Satana nu este o putere, ci un tolerat de Dumnezeu. Puterea e la noi, creştinii, că suntem botezaţi, avem înger păzitor, ne rugăm lui Dumnezeu. Dracul se atinge de tine dacă te are la mână cu ceva (greşeli, păcate). Dar, vă spun, nu numai acestea sunt păcate care sunt consemnate în îndreptarele de spovedanie, ci mai sunt păcatele lipsirii, faptele bune pe care le puteai face şi nu le‑ai făcut (v. Iacov 4, 17). Pentru că se creează punţi de intrare a dracului în noi prin aceste lacune. Să nu te aibă cu nimic la mână – să fii mereu spovedit!
Nu te deznădăjdui cu nici un chip. Satana poate şti slăbiciunea ta şi te‑a înşelat, dar inima nu i‑ai dat‑o şi numele lui Dumnezeu din tine nu s‑a şters. Aşa păcătos cum eşti, Dumnezeu e cu adevărat mult iubitor şi, pentru că‑L recunoşti multmilostiv şi iertător, te va căuta El singur, te va găsi, te va îmbrățişa, te va lua pe umerii Lui şi te va duce la stână şi te va iubi mai mult decât pe alte oi, pentru că tu, de fapt, nu L‑ai părăsit. (Pr. Arsenie Papacioc)

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes