Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Slujba, Viața și Acatistul Binecredinciosului Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt

Mai multe imagini

Slujba, Viața și Acatistul Binecredinciosului Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt

Rezumat: Cu binecuvantarea Inalt Prea Sfintitul Daniel,Mitropolitul Moldovei si Bucovinei,Editura Trintas a tiparit in conditii grafice deosebite Slujba ,Viata si Acatistul Binecredinciosului Voievod Stefan cel Mare si Sfant. Cartea pune in evidenta ,asa cum spunea Inalt Prea Sfintitul Daniel ,Mitropolitul Moldovei si Bucovinei in Cuvantul Inainte, faptele credintei crestine pe care Domnitorul Moldovei ni le-a lasat noua ca mostenire si pilda de urmat si ca Stefan cel Mare si Sfant ne arata prin credinta si faptele sale lucrarea harului lui Dumnezeu in oamenii credinciosi.
Slujba ,Viata si Acatistul Binecredinciosului Voievod Stefan cel Mare si Sfant cuprinde, pentru toti cei interesati, in finalul lucrarii, Partituri muzicale in notatie plastica din Slujba Sfantului.
Copertile lucrarilor sint ilustrate cu Icoana Sfantului Stefan cel Mare, portretul votiv al sfantului de la Manastirea Dobrovat, judetul Iasi si imaginea Binecredinciosului Voievod Stefan cel Mare din Biserica Manastirii Putna, judetul Suceava.
Editura Trinitas
An Aparitie 2004
Nr. Pagini 55
Limba Română
Dimensiuni (mm) 230 x 288 x 3
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.1450
Cod Produs TRI-9738179645
15,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Viețile Sfinților : : Biografii :

Descriere Detaliată

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes