Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Slujind lui Dumnezeu, slujim oamenilor

Mai multe imagini

Slujind lui Dumnezeu, slujim oamenilor

Rezumat:

În acest volum sunt adunate predici ale vrednicului de pomenire episcop al Oradiei, Dr. Vasile Coman, la duminicile şi sărbătorile de peste an, toate respirând un puternic duh de iubire faţă de Dumnezeu şi faţă de credincioşi. Lor li se adaugă şi un mănunchi de înţelepte îndrumări pastoral-misionare adresate preoţilor.

Autor(i) Dr. Vasile Coman, episcop al Oradiei
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2008
Nr. Pagini 630
Limba Română
Dimensiuni (mm) 144 x 205 x 25
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.5830
Cod Produs IBM-9789736160998
49,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți :

Descriere Detaliată

Cartea aceasta, Slujind lui Dumnezeu, slujim oamenilor, este o mărturie a multor eforturi depuse de autorul ei în lucrarea sa de propovăduire a Evangheliei lui Hristos. În timp ce reeditarea ei este o confirmare a folosului adus slujirii cuvântului prin cele două ediţii anterioare, autoritatea spirituală a acestor pagini de literatură omiletică românească o oferă numele autorului lor. Acesta a fost vrednicul de pomenire episcop al Oradiei, Dr. Vasile Coman, care vreme de două decenii s-a ostenit să fie mereu în mijlocul păstoriţilor săi cu timp şi fără timp. În acest volum sunt adunate predici ale sale la duminicile şi sărbătorile de peste an, toate respirând un puternic duh de iubire faţă de Dumnezeu şi faţă de credincioşi. Lor li se adaugă şi un mănunchi de înţelepte îndrumări pastoral-misionare adresate preoţilor. Este demn de remarcat că, după autorul volumului de faţă, starea de deplinătate a slujbei preoţilor se află precizată de Sfântul Apostol Pavel în 1 Corinteni 4,1: Aşa să ne socotească pe noi fiecare om: ca slujitori ai lui Hristos şi ca iconomi ai tainelor lui Dumnezeu.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes