Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Sotul ideal, sotia ideala

Mai multe imagini

Sotul ideal, sotia ideala

Rezumat: Părintele Nicolae Tănase răspunde răspicat şi luminos la griji şi îngrijorări din cele mai încărcate de povarea veacului astfel că, volumul de faţă abordează subiecte ca: prietenia, iubirea, căsătoria, valoarea vieţii şi libertatea cuplului, familia în post şi postul în familie, avortul, singurătatea etc. Este o carte care ne ajută, printre altele, să înţelegem rolul familiei în societate, rolul femeii în familie, precum şi cel al bărbatului.
Autor(i) Părintele Nicolae Tănase
Editura Anastasis
An Aparitie 2011
Nr. Pagini 390
Limba Română
Dimensiuni (mm) 145x205x20
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.4290
Cod Produs ANA-9786068034393
11,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți :

Descriere Detaliată

"Iubirea nu poate să aibă decât un sens, o singură definiţie, un singur obiect, un singur subiect, pentru că iubire este chiar numele lui Dumnezeu. Noi despărţim numele lui Dumnezeu de iubire, sau despărţim iubirea de numele lui Dumnezeu. Pentru că, iubirea în orice formă s-ar putea manifesta ea, este spre Dumnezeu. Când spunem iubire nu spunem nici plăcere, nici falsitate, nici senzualitate, nici ceea ce este pământesc, ci spunem numai ceea ce este ceresc. În ce constă greşeala noastră? Greşeala constă în faptul că nu vrem să înţelegem că noi, oamenii pământeşti, putem trăi pământeşte, totuşi tinzând spre cer.”- Părintele Nicolae Tănase.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Alți clienți au atașat acestui produs următoarele etichete:

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.

Parerile celor care au folosit acest produs

 1. foarte buna Recenzie scrisa de flodanarin
  Pret
  Valoare
  Calitate

  este printre putinele carti in care se trateaza problemele in mod practic si cu mult discernamant. Cine stie sa citeasca printre randuri va gasi comori! (Publicat pe 23.05.2012)

 2. buna Recenzie scrisa de Victoria
  Pret
  Valoare
  Calitate

  Am cumparat-o, o citesc, deja ramane sa vedem cat de "ideali" vom deveni... (Publicat pe 31.03.2012)

 3. Utila pentru proaspat casatoriti Recenzie scrisa de MIhaela
  Pret
  Valoare
  Calitate

  Trebuie sa recunosc: mi-a fost si mie de mare ajutor aceasta carte. M-am casatorit nu demult si se parea ca am inceput-o cu stangul. Dar cititnd acesta carte am inteles cum trebuie de fapt "sa pasesti in casatorie". Evident, i-am dat-o si sotului s-o citeasca si rezultatele nu s-au lasat mult asteptate. Acum ne impacam mult mai bine, si se pare ca mergem pe calea cea buna - ca sot ideal si sotie ideala. (Publicat pe 26.03.2012)

 4. Ca painea calda :) Recenzie scrisa de Adriana
  Pret
  Valoare
  Calitate

  Mi-am luat cartea asta pentru ca am ascultat nu demult o conferinta ascor cu acelasi nume si eram curioasa oricum de ce mai spune parintele Nicolae Tanase. Ei bine, cele 390 de pagini au fost citite in doua zile pe nerasuflate. Ba mai mult, si colegele mele mi-au cerut-o imprumut :) Cu alte cuvinte, recomand aceasta carte tuturor celor care vor sa-si intemeieze o familie crestina. (Publicat pe 11.03.2012)

 5. enciclopedie de sfaturi utile Recenzie scrisa de alexandra
  Pret
  Valoare
  Calitate

  Daca la inceput am privit cartea cu oarecare scepticism, in momentul in care am rasfoit-o , mi-a fost clar: trebuia sa am cartea asta! Asa ca mi-am cumparat-o, si mi-am facut astfel, un mare cadou! Nu doar ca mi-a luminat mintea in ceea ce priveste alegerea partenerului de viata perfect, dar s-a dovedit a fi, pentru mine, o intreaga enciclopedie de sfaturi. Poate ca nici chiar mama nu ar fi stiut sa imi explice atat de bine, atat de multe lucruri legate de casatorie, de iubire si manifestarile ei. Am inteles ce asteptari trebuie sa am de la cel pe care il voi alege sa imi fie sot, si mai ales cum trebuie sa ma comport eu, astfel incat sa putem fi fericiti impreuna toata viata. O recomand cu caldura, este una dintre cartile pe care trebuie sa le avem in biblioteca personala, negresit! (Publicat pe 11.03.2012)


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes