Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Taina Mântuirii

Mai multe imagini

Taina Mântuirii

Rezumat: O nouă carte a părintelui Simeon, care tratează un subiect fundamental pentru Biserică şi credinţa creştină, şi anume "taina mântuirii".
Autor(i) Arhimandrit Simeon Kraiopoulos
Editura Bizantină
An Aparitie 2012
Nr. Pagini 342
Limba Română
Dimensiuni (mm) 144 x 250 x 18
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.3800
Cod Produs BIZ-9786068112176
27,50 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Predici și Omilii : : Povățuiri Duhovnicești : : Familie și Educație Creștina :

Descriere Detaliată

Părintele Simeon este un specialist al sufletului omenesc, al mecanismelor duhovnicești foarte complexe și rafinate, al problemelor sufletești dar și al soluțiilor acestora. Este vorba despre un dar dumnezeiesc, despre o harismă. Nu oricine poate pătrunde și poate citi adâncurile sufletului omenesc.

Părintele Simeon nu se lasă deloc prins în capcana speculațiilor teoretice. El reușește să rămână continuu articulat ca un bun meșter la o stare reală de lucruri pe care o descrie și căreia îi propune corective, îmbunătățiri, soluții. Consecvent tradiției și teologiei răsăritene, Părintele Simeon teologhisește aplicat, pentru a da răspuns problemelor practice, reale, cu care se confruntă omul în încercarea sa de a descifra sensul propriei existențe și calea împlinirii lui. Pledez din toate puterile pentru o teologie funcțională, articulată vieții reale. Din acest punct de vedere Părintele Simeon reprezintă una din cele mai mari reușite în spațiul ortodox.
Pr. Prof. Constantin Coman

Sfântul apostol Pavel i‑a sfătuit pe diaconi, slujitori în „Biserica Dumnezeului celui viu, stâlp şi temelie a adevărului” (1Tim 3,15), să „păstreze taina (mystêrion) credinţei într-o conştiinţă curată” (1Tim 3,9). Taina credinţei numită şi „marea taină (mystêrion) a evlaviei” este credinţa creştină în Taina-Cristos: „Cel care s-a arătat în trup, a fost justificat în Duh, a apărut îngerilor, a fost vestit printre neamuri, a fost crezut în lume, a fost înălţat în slavă” (1Tim 3,16).

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes