Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Talcuirea Epistolei către Evrei

Talcuirea Epistolei către Evrei

Rezumat: Talcuirea Epistolei catre Evrei a Slavitului si Prea-Laudatului Apostol Pavel de catre Sfantul Teofilact, Arhiepiscopul Bulgariei, talmacita din elina veche in cea noua si impodobita cu felurite insemnari de catre Sfantul Nicodim Aghioritul.
Autor(i) Sfîntul Teofilact al Bulgariei
Colectie Tîlcuirea Epistolei către evrei
Editura Sophia
An Aparitie 2012
Nr. Pagini 295
Limba Română
Dimensiuni (mm) 173 x 245 x 15
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.4660
Cod Produs SOPH-9789731362434
49,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Tâlcuiri și Cateheze :

Descriere Detaliată

Rugåciunea necurmatå este arma cea mai puternicå în drumul desåvîrşirii sufleteşti. Sfînta rugåciune este aceea care coboarå asupra omului darul Duhului Sfînt. Taina rugåciunii nu se îndeplineşte în anumite ore hotårîte, cåci toatå vremea ce råmîne în afara acestora este timp pierdut. Rugåciunea trebuie fåcutå deci neîncetat. Din citirea Sfintelor Scripturi vine lumina înþelegerii, care, dupå aceea, se schimbå cu dumnezeiascå schimbare. Trebuie a ne instrui în aşa fel ca mintea så ajungå a pluti oarecum în Legea Domnului, dupå cålåuzirea cåreia se cuvine a ne întocmi şi viaþa. Cînd omul îşi într-armeazå sufletul cu cuvîntul lui Dum­nezeu, el se umple de acea înþelepciune care-l ajutå så deosebeascå ce este bine şi ce este råu. Citirea så se facå în singuråtate şi toatå luarea-aminte så fie adîncitå în adevårurile Sfintei Scripturi, din care så primeascå într-însul acea cåldurå care porneşte izvorul la­crimilor, cåci acestea încålzesc pe om în întregime şi-l umplu de daruri duhovniceşti care-i învioreazå mintea şi inima mai mult decît orice cuvinte. (Sfîntul Serafim de Sarov)

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes