Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Ușa pocăinței

Mai multe imagini

Ușa pocăinței

Rezumat: MORALA

Avea obiceiul marele Antonie sa zica adeseori: “Pentru a se face cineva deosebit la fapta buna, doua lucruri sunt de trebuinta si de mare nevoie: sa creada intru sine ca astazi a inceput sa slujeasca lui Dumnezeu, si ca ziua aceasta de astazi etse ziua vietii lui cea mai de pe urma.”

Daca aceasta zi este cea dintai pe care ai fagaduit-o lui Dumnezeu, si fiindca pentru Dumnezeu nu ai facut nimic bun pana acum, ce se cuvine oare sa faci? Aici aduna-ti toate puterile trupului, ale sufletului, ale darului si ale firiii tale, astfel incat sa nu ramana nici un cuget al mintii tale, nici un dor al inimii tale, nici o trebuinta a trupului tau, nici vreun lucru al mainilor tale care sa nu priveasca spre Insusi Dumnezeu, cu desavarsire luare aminte. Si asa vei petrece ziua aceea, ca si cum ar fi ziua cea mai de pe urma a vietii tale, care te va face
vrednic sa te incununezi de fericirea cea vesnica. In fiecare dimineata, scrie in adancul inimii tale aceste cuvinte: O zi de ar petrece cineva dupa cum trebuieste si se cuvine spre buna placere a lui Dumnezeu,ar cantari mai mult decat mii de ani pe care i-ar fi petrecut cineva stapanind lumea toata.

Gabriela Ioana
Editura Bunavestire
An Aparitie 2009
Nr. Pagini 360
Limba Română
Dimensiuni (mm) 135 x 200 x 17
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.3280
Cod Produs BUN-973846031X
14,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Povățuiri Duhovnicești :

Descriere Detaliată

Vei muri şi tu, care citeşti cele scrise aici, cu toate că nimic cu totul nu gândeşti pentru moarte. Vei muri şi tu, care cu bărbăţia biruieşti pe alţii; vei muri şi tu, care creşti cu isteţimea şi care covârşeşti întru învăţături. Vei muri şi tu, care petreci drumul şi vremea vieţii tale cu un umblet fudul şi mândru; te bucuri şi te înalţi cu nădejdea, cugeti oarecare mari şi prea mari şi năluceşti cele ce-ţi sunt mai mari decât puterea ta. Vei muri! Oare nu crezi? „S-a hotărât unde s-a orânduit şi s-a hotărât", întru acel oraş mare şi ceresc, întru acea sfătuire prea tainică a Prea Sfintei Treimi, întru acea adunare prea înaltă a puterii celei dumnezeieşti, întru acea şcoală de taină a înţelepciunii celei de-a pururea vecuitoare, întru acel divan prea înfricoşat al dumnezeieştii dreptăţi, unde s-a hotărât mai înainte pentru fiecare lucru? „S-a hotărât". De cine s-a hotărât? De Acela la Care nu este schimbare, de Acela Care zice pentru Sine: Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru şi nu M-am schimbat. De Acela ale Căruia puneri de lege şi cuvinte, atâta sunt de adevărate pentru săvârşire, încât zice de Sine: Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece (Matei 24, 35). „S-a hotărât cum s-a hotărât", cu o dumnezeiască hotărâre, de-a pururea vecuitoare, care nu este cu putinţă să se clatine şi din loc să se strâmbe; cu lege necălcată, care nu este cu putinţă să se calce.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes