Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Viața Sfântului Ioan Gură de Aur , În relatările istoricilor bisericești: Paladie, Teodor al Trimitundei, Socrates, Sozomen și Fer. Teodoret al Cirului

Mai multe imagini

Viața Sfântului Ioan Gură de Aur , În relatările istoricilor bisericești: Paladie, Teodor al Trimitundei, Socrates, Sozomen și Fer. Teodoret al Cirului

Rezumat: Părinţii Bisericii, oratori şi scriitori inspiraţi, apărători ai Dreptei Credinţe şi îndrumători ai oamenilor pe drumul mântuirii au fost mari în special pentru că au ştiut să dubleze cugetarea aleasă cu o viaţă trăită în duhul Evangheliei.
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2001
Nr. Pagini 244
Limba Română
Dimensiuni (mm) 146 x 209 x 10
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2440
Cod Produs IBM-9739332544
24,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Viețile Sfinților : : Istorie : : Biografii :

Descriere Detaliată

Despre Sfântul Ioan Gură de Aur s-au scris multe cărţi şi, probabil, se vor mai scrie. Dar poate cele mai însemnate mărturii despre sfinţenia vieţii marelui Arhiepiscop al Constantinopolului, despre talentul său oratoric şi despre persecuţiile la care a fost supus sunt cele ale contemporanilor săi şi ale istoricilor bisericeşti care au trăit în perioada imediat următoare.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes